تجربهی زندگیبخشِ این خانه را دریغمان آمد به تنهایی نوش کنیم. خانه در ایران با میهمان است که گرمای واقعی خود را پیدا میکند. شیوههای مختلفی برای این که دیگر جستجوگران را نیز با خود همراه سازیم و مهمانان را در این سرا پذیرایی کنیم، بررسی نمودیم و از کارشناسان و دستاندرکارانی نظر خواستیم. انبوهیِ دوستداران و محدودیتِ توانایی ما در پذیرایی به شکل شخصی از یک سو و نیز هزینه های چشمگیر نگهداری خانههای تاریخی از سوی دیگر ما را به برپاساختن یک هتل سنتی و اینجایی رهنمون ساخت.
این بار هماهنگیهایی دیگر لازم بود تا خواست میهمانان این روزگار را با بنایی که در پاسخ به نیازهای مردمی از دورانی دیگر طراحی گردیده است، برآورده کنیم و در همان حال امکان درک و تجربهی زیستی که ما را مدهوش خود ساخته بود را همچنان حفظ نماییم. به عبارتی دیگر شعر زندگی گذشتگان را برای مردم امروز ترجمه کنیم. این البته به هیچ عنوان ساده نبود و نیست و بدیهی است که موفقیتی هر چند نسبی ما را سرشار از رضایت خواهد ساخت.
هتل سنتی سروا اینچنین پا به زندگی گذاشت. مجموعه ای شامل سه اتاق دو تخته با سرویسهای کامل اختصاصی درخارج از اتاق، آنچنان که شیوهی مطلوب پیشینیان بوده است و دو اتاق چهل متری با سه تخت و فضای مناسب و سرویسهای کامل در داخل اتاق چنانکه مطلوب بیشتر میهمانان امروزی است.